Stránky

sobota 19. července 2014

ReMoved



Někdy vás někdo zraní tak moc, až to nakonec přestane bolet. Dokud vás něco nedonutí opět cítit a vše se vám to vrátí nazpět... Každé slovo, každá bolest, každá chvíle. Jak byste někdy mohli pochopit odkud pocházím. I když se ptáte, i když posloucháte, ve skutečnosti u toho nejste, nevidíte, necítíte. Nepamatujete si můj příběh, nešli jste mou cestou, neviděli jste to, co já...


Ne každý se narodíme s velkým luckem a život nám nasolí solidní chuťovky v podobě spousta životních zkoušek. Já osobně se cítím jako ve škole, kde učitelem je život a snaží se ze mně vyždímat, co to dá. Ještě asi nepochopil, že nejsem žádný jedničkář, ale za to mám teda velice tuhý kořínek (a to nejsem ještě tak stará).

O tom, jak jsem to měla, nebo neměla, bych mohla napsat spoustu řádků, ale zní to jako pěkná fuška, tak napíšu jen pár o jednom videjku. =) Měla bych si asi vymyslet už novou hlášku než "náhodou jsem narazila", ale ono to tak prostě je. Brejlím do toho obrovského světa internetu plného příšer a z poza rohu na mě koukne třeba video. Mezi tím vším nelogickým cosi, pornem a vše, co se dá vlastně natočit (i to, co se nedá, ale autor je jiného názoru), se sem tam objeví i něco zajímavého, milého a tak. Tedy pro mě... A jelikož je to můj blog, tak vám to vecpu a basta! :P

Tím videem byl i krátký film ReMoved. Film vznikl za účelem podpořit či povzbudit pěstounské rodiče (jestli jsem to správně pochopila :D ). Z pohledu mladé dívenky, která je sebrána z domova a přeskakuje mezi pěstounama, uvidíte, že to není až takové žůžo, jak pro ty "rodiče", tak pro samotné děti. Film byl také vytvořen pro Festival 168, kde vyhrál diváckou volbu, když to tak řeknu.

Osobně se nedivím. Dost se mi líbí mladinká začínající herečka, jejíž podání situace je prostě bomba! :) V pozadí nám hraje opět nesmrtelná hudba na klavír (oni prostě ví, co já mám ráda), což krásně dokresluje atmosféru. No a jestli jste měkoty jako já (a nejen vnitřně), tak vás prostě vezme za srdíčko už jen samotné téma. :) Obzvlášť, když prostě k něčemu životně podobnému máte blízko... A nebo jestli jen potřebujete trochu naděje, tak si to taky pusťte, nečekejte, šup šup! :) 

 Bohužel pro neagličtináře jsem nenašla video s titulky :/ Každopádně snad nejsou ani potřeba :) 

Tak co, jaký máte názor? Nelíbí?! No, ono je to stejně jedno... Moc lidí to zatím nečte a s těma, co ano, tak si to vyřídím osobně a přesvědčím o opaku! :)

Jestli zrovna prožíváte v životě něco podobného, nějaké období temna, něco se nedaří, nezoufejte... Vždycky bude líp a vždycky může být i hůř. Já vím, že v té chvíli to tak zrovna nevypadá, ale je to tak! ;) Radujte se z maličkostí, ze všeho možného, stojí to za to. No je mi jasné, že bych si měla vymyslet i pořádnou povzbuzující neomílanou řeč, ale holt nikdo není dokonalý.

Smiřte se s tím,


Jujáček =)


Nikdy nevíte, co na vás čeká za rohem ;)

2 komentáře:

  1. Krásný článek a filmeček :-) tohle téma je můj život... Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuji! :) Doufám, že už je to více v dobrém znění... ;)

      Vymazat